Levertijden rondom de feestdagen

Verzending, bezorging en bereikbaarheid rondom de feestdagen

De feestdagen hebben tot gevolg dat de levertijden langer zijn dan gebruikelijk. We willen je vragen er rekening mee te houden dat de levering van jouw bestellingen hierdoor iets langer duurt. Je kunt ons deze dagen altijd via e-mail bereiken!

Verwachte levering

Goede vrijdag - vrijdag 7 april We proberen zoveel mogelijk orders op de dag zelf te versturen. Dit gebeurt op basis van prioriteit. Eerst pakketbestellingen en dan proefdrukorders. Rouwbestellingen besteld voor 18:00 uur (zonder folie) gaan deze dag nog weg.

1e Paasdag - zondag 9 april Geen productie, geen verzending

2e Paasdag - maandag 10 april Bestel je op 1e en 2e Paasdag voor 18.00 uur? Dan wordt jouw eindbestelling deze dag (10 april ) geproduceerd en verzonden. Proefdrukken worden op dinsdag 11 april geproduceerd en verzonden. Houd bij kaarten met een luxe afwerking rekening met een langere levertijd.
Is je pakket onderweg? Raadpleeg je track en trace voor de meest actuele status van de bezorging.
Is je pakket onderweg? Raadpleeg je track en trace voor de meest actuele status van de bezorging.

Koningsdag - 27 april Op deze dag is er geen productie en verzending. Bestel je op Koningsdag voor 18.00 uur? Dan wordt jouw eindbestelling of proefbestelling op vrijdag 28 april geproduceerd en verzonden. Houd bij kaarten met een luxe afwerking rekening met een langere levertijd.Is je pakket onderweg? Raadpleeg je track en trace voor de meest actuele status van de bezorging.