Huisvanmijn > Veelgestelde vragen

Wanneer kan ik het beste een trouwkaart uitzoeken?

Meestal worden de trouwkaarten 6 weken van te voren verstuurd. Als je al je kaarten in de zelfde stijl wilt gaan versturen, is het handig om dit al vroeg van te voren uit te zoeken welke kaart je wilt hebben. Een save the date kaart wordt namelijk verstuurd als de trouwdatum bekend is ( meestal een jaar van te voren ).

Ik wil graag naam/menu kaarten bestellen, hoe doe ik dit?

Pas het kaartje aan met de juiste naam en bestel telkens 1 kaartje. ( let op: je betaald nu de stuksprijs). Voor een voordeligere optie kan je evt. ook met een mooi handschrift de namen op de kaartjes schrijven. Of alleen voor een naamkaartje een enkel vierkant kaartjes bestellen die je door de midden snijt ( bv met een snijmachine ). Hierdoor kan je twee namen op één kaartje kwijt.

Wanneer kan ik het beste een geboortekaartje uitzoeken?

Wanneer je het best een geboortekaartje kunt uitzoeken, is helemaal afhankelijk van wat je zelf wil. Sommige vrouwen willen graag vroeg alles geregeld hebben, anderen wachten tot het laatste moment.

Het is wel goed om te weten dat het tijd kost om de geboortekaartjes helemaal op te maken en te laten drukken. Helemaal als je een ontwerp op maat laat maken. En je kindje kan natuurlijk ook eerder worden geboren. Daarom raden wij aan 8 tot 6 weken voor de uitgerekende datum te beginnen. Zo kun je de proefdrukken rustig bekijken en nog wijzigingen aanbrengen indien nodig. Als je een proefdruk voor 18.00 uur besteld versturen we deze dezelfde dag nog. (op werkdagen) Zit je in tijdnood? Wij helpen je graag. Neem gewoon even contact met ons op.

Ik weet nog niet of het een jongetje of een meisje wordt. Hoe kies ik een geboortekaartje?

Je kunt een persoonlijk account aanmaken en hier verschillende geboortekaartjes opslaan. Je kunt dan een kaartje voor een meisje en voor een jongetje maken. Als je kindje geboren is, kun je inloggen en het juiste kaartje kiezen.

Hoe bepaal ik de kleuren van ons kaartje?

Houd er wel rekening mee dat de kleuren op je beeldscherm behoorlijk verschillen van de kleuren op papier. Daarom raden wij altijd aan een proefdruk te bestellen van je kaart. Zo zie je precies hoe het eindresultaat gaat worden.

Kan ik ook een proefdruk bestellen?

Op de site kan je makkelijk een kaart met je eigen tekst opmaken en een proefdruk bestellen. Selecteer de kaart, vul je eigen tekst in, bekijk het voorbeeld en laat een proefkaartje afdrukken op de gewenste papiersoort. Je kan voor €1,- inclusief verzendkosten een proefdruk  bestellen, zo vaak als je wilt. Ook handig als je twijfelt tussen verschillende papiersoorten verschillende lettertypes. Deze geboortekaartjes worden automatisch opgeslagen in je persoonlijke profiel om later weer aan te kunnen passen.

Wanneer worden mijn kaarten bezorgd?

Alle kaarten die je voor 18.00 uur bestelt, worden dezelfde dag nog gedrukt en verstuurd. Je ontvangt de kaarten dan de volgende dag. We zijn wel afhankelijk van PostNL. In het weekend worden er geen kaartjes gedrukt. Je bestelling wordt dan op maandag verstuurd. Op feestdagen wordt ook niet gedrukt, ze worden dan de eerstvolgende werkdag gedrukt en verstuurd.

Ik woon in het buitenland. Kan ik dan ook bij Huis van "Mijn" bestellen?

Ja natuurlijk kan dat! Je betaalt dan wel extra verzendkosten. 

Welke enveloppen zitten er bij de kaartjes?

Je kunt voor de enveloppen uit de kleuren: wit, crème, lichtblauw, koningsblauw, donkerblauw, lichtroze, knalroze, oranje, rood, appeltjesgroen, lichtgrijs, zilver, goud, paars, lavendel, kraft, en zwart. Wil je lievere een andere kleur? 

Kan ik ook andere lettertypes kiezen?

Je kunt standaard keuze uit veel soorten lettertypes. Heb je voorkeur voor een ander lettertype vraag het ons? Dan kunnen we daar naar kijken of we dat kunnen regelen. 

Ik wil graag een kaart naar mijn eigen wens laten aanpassen. Kan dat?

Ja natuurlijk kan dat! Het aanpassen van een bestaand ontwerp uit onze collectie qua lettertype, dessin of kleur is altijd mogelijk. Neem daarvoor even contact met ons op en samen maken we het kaartjes naar jouw persoonlijke wensen. Soms zijn hier kosten aan verbonden.

Ik wil graag een ontwerp op maat laten maken, kan dat?

Ja natuurlijk. Leuk zelfs! Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken en een prijsindicatie te krijgen. Meestal gaat het heel gemakkelijk: in overleg met jullie maken we een voorstel inclusief illustratie en lay-out op basis van jullie eigen ideeën en thema. Ook kunnen we suggesties/advies geven om een door jullie aangeleverde schets op een professionele wijze te realiseren.

Voor geboortekaartjes en trouwhuisstijlen op maat: Bestel een Eigen Ontwerp liefst zo’n 6 weken voor de datum, houd er rekening mee dat het helemaal op maat moet worden gemaakt en dat meer tijd kan kosten.

Ik heb zelf een leuke (clip-art) afbeelding gevonden. Kan ik die gebruiken?

Je kunt eigen (gevonden) afbeeldingen uploaden bij het onderdeel ‘afbeelding’ in de applicatie en plaatsen in je kaartje. Let er altijd wel even goed op of je de afbeelding ook mag gebruiken. Huis van "Mijn" is namelijk niet aansprakelijk als er een afbeelding gebruikt wordt waar andere mensen wellicht de rechten van bezitten. Dat risico is voor de gebruiker zelf. De afbeeldingen in onze bibliotheek zijn allemaal afgestemd met de ontwerpers ervan en kun je zonder problemen gebruiken.

Mijn kaartjes zijn nog niet geleverd?

Voor de verzending maken wij gebruik van PostNL. Als je de kaartjes op tijd besteld hebt, maar niet binnen de verwachte levertijd ontvangen, laat het ons direct weten via het contactformulier of stuur je een e-mail naar info@huisvanmijn.nl. Wij gaan dan gelijk achter je pakketje aan om ervoor te zorgen dat je het alsnog zo snel mogelijk in huis hebt.

Hoeveel kaarten heb ik nodig? Moet ik extra bestellen?

Je wil natuurlijk niemand vergeten. Dus maak op tijd een lijst van mensen die je een kaart wilt sturen. Zo kun je deze steeds aanvullen.

Voor geboortekaartjes: Wil je de mensen van de zwangerschapsgym ook een kaartje sturen? En de verloskundige, huisarts, het ziekenhuis? Hou er rekening mee dat ouders en schoonouders vaak een paar extra kaartjes vragen om uit te delen en om te bewaren. Als de lijst compleet is, tel je al je familieleden, vrienden, collega´s, relaties en buren bij elkaar op. Hier tel je nog 5 á 10 geboortekaartjes bij op. Misschien ben je toch nog iemand vergeten en je wil natuurlijk zelf ook een exemplaar! (Tip: lijst deze in!)

Ik wil graag enveloppen vooruit bestellen, kan dat?

Ja natuurlijk! De enveloppen kun je bestellen in het bestelproces door deze link te volgen. Wanneer je voor 18.00 uur hebt besteld en betaald, sturen we de enveloppen dezelfde dag nog weg.

Op de site kan je makkelijk een kaart met je eigen tekst opmaken en een proefdruk bestellen. Selecteer de kaart, vul je eigen tekst in, bekijk het voorbeeld en laat een proefkaartje afdrukken op de gewenste papiersoort. Je kan voor €1,- inclusief verzendkosten een proefdruk bestellen, zo vaak als je wilt. Ook handig als je twijfelt tussen verschillende papiersoorten verschillende lettertypes. Deze kaartjes worden automatisch opgeslagen in je persoonlijke profiel om later weer aan te kunnen passen.

Prijscalculator ×

Kies een categorie

Soort kaart

Formaat

Papiersoort

Enveloppen

Aantal kaarten

Aantal enveloppen

Totaalprijs: