Corona

Even wat informatie wat bereft het Corona virus. 

Waarschijnlijk vraag je je zelf af, als ik kaarten wil gaan bestellen....worden die dan nog gedrukt?

Ja...gelukkig wel! De drukkerij is gewoon open en we volgen hier strikte maatregelen (opgesteld door het RIVM) die zorgen voor een veilige en hygiënische werkomgeving.

En hoe zit het met bezorgen?

De post draait ook gewoon door en op dit moment zijn er geen vertragingen. Hierdoor leveren we de kaartjes dus op tijd. 

Ik heb kaartjes besteld maar mijn bruiloft kan niet door gaan, wat nu?

Als eerste zo vervelend dat het verzet moet worden, maar neem even contact  met ons op om te kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen. 

Toch nog een andere vraag?

We begrijpen het heel goed als je nog ergens vragen over heb. Onze klantenservice is van 09.00 uur tot 21.00 uur te bereiken via (085) 743 07 60 en je kunt ons altijd mailen op info@huisvanmijn.nl

We wensen jullie boven alles veel gezondheid toe!

---------------

Wanneer kan ik het beste een trouwkaart uitzoeken?

Meestal worden de trouwkaarten 6 weken van te voren verstuurd. Als je al je kaarten in de zelfde stijl wilt gaan versturen, is het handig om dit al vroeg van te voren uit te zoeken welke kaart je wilt hebben. Een save the date kaart wordt namelijk verstuurd als de trouwdatum bekend is ( meestal een jaar van te voren ).

Ik wil graag naam/menu kaarten bestellen, hoe doe ik dit?

Pas het kaartje aan met de juiste naam en bestel telkens 1 kaartje. ( let op: je betaald nu de stuksprijs). Voor een voordeligere optie kan je evt. ook met een mooi handschrift de namen op de kaartjes schrijven. Of alleen voor een naamkaartje een enkel vierkant kaartjes bestellen die je door de midden snijt ( bv met een snijmachine ). Hierdoor kan je twee namen op één kaartje kwijt.

Wanneer kan ik het beste een geboortekaartje uitzoeken?

Wanneer je het best een geboortekaartje kunt uitzoeken, is helemaal afhankelijk van wat je zelf wil. Sommige vrouwen willen graag vroeg alles geregeld hebben, anderen wachten tot het laatste moment.

Het is wel goed om te weten dat het tijd kost om de geboortekaartjes helemaal op te maken en te laten drukken. Helemaal als je een ontwerp op maat laat maken. En je kindje kan natuurlijk ook eerder worden geboren. Daarom raden wij aan 8 tot 6 weken voor de uitgerekende datum te beginnen. Zo kun je de proefdrukken rustig bekijken en nog wijzigingen aanbrengen indien nodig. Als je een proefdruk voor 18.00 uur besteld versturen we deze dezelfde dag nog. (op werkdagen) Zit je in tijdnood? Wij helpen je graag. Neem gewoon even contact met ons op.

Ik weet nog niet of het een jongetje of een meisje wordt. Hoe kies ik een geboortekaartje?

Je kunt een persoonlijk account aanmaken en hier verschillende geboortekaartjes opslaan. Je kunt dan een kaartje voor een meisje en voor een jongetje maken. Als je kindje geboren is, kun je inloggen en het juiste kaartje kiezen.

Hoe bepaal ik de kleuren van ons kaartje?

Houd er wel rekening mee dat de kleuren op je beeldscherm behoorlijk verschillen van de kleuren op papier. Daarom raden wij altijd aan een proefdruk te bestellen van je kaart. Zo zie je precies hoe het eindresultaat gaat worden.

Kan ik ook een proefdruk bestellen?

Op de site kan je makkelijk een kaart met je eigen tekst opmaken en een proefdruk bestellen. Selecteer de kaart, vul je eigen tekst in, bekijk het voorbeeld en laat een proefkaartje afdrukken op de gewenste papiersoort. Je kan voor €1,- inclusief verzendkosten een proefdruk bestellen, wil je vaker een proefdruk bestellen? Dat kan, maar dan betaal je de stuks prijs per kaart. Ook handig als je twijfelt tussen verschillende papiersoorten verschillende lettertypes. Deze geboortekaartjes worden automatisch opgeslagen in je persoonlijke profiel om later weer aan te kunnen passen. Let op! Voor de folie kaarten betaal je een andere prijs (zie het kopje hier onder )

Foliekaarten

Wij zijn heel blij dat wij ook folie kaarten kunnen aanbieden. Je kan kiezen uit goud, zilver, koper, rosegoud en zwart folie. Bij onze foliekaarten kun je kiezen tussen de mooie papiersoorten coaeted karton en linnen. Let op! voor kaartjes met donkere kleurvlakken raden we linnen af. 

Vanwege het speciale, kostbare drukproces hebben we voor foliekaarten een minimum oplage van 20 kaartjes ingesteld. Uiteraard kun je wel een proefdrukje van je foliekaartje bestellen. Voor het eerste proefdrukje betaal je €2,50, daarna betaal je de reguliere kaartprijs.

De levertijd van de kaartjes is als volgt: kaartjes die voor 18.00 uur worden besteld, dragen we binnen 2 werkdagen over aan de post. Proefdrukken worden met brievenbuspost bezorgd. Deze doet er in Nederland 1-2 werkdagen over, naar België kan dit tot 7 werkdagen duren. Je eindbestelling wordt in een pakket bezorgd. Pakketten worden doorgaans binnen 1 dag nadat ze aan de post zijn overgedragen, bezorgd. Foliekaartjes worden alleen op werkdagen gedrukt. Dit betekent dat we met de volgende verzenddagen werken:

Op maandag t/m donderdag voor 18.00 uur besteld, dezelfde dag gedrukt, de volgende werkdag verzonden. Op vrijdag t/m zondag voor 18.00 uur besteld, maandag gedrukt, dinsdag verzonden.

Ben je benieuwd naar de prijzen van onze foliekaartjes? Op de pagina waar jouw favoriete kaartje staat, vind je de prijs, deze verschilt namelijk per formaat en papiersoort (voor de luxe papiersoort linnen rekenen we een toeslag). Hoe meer kaartjes je bestelt, hoe minder je per kaartje betaalt.

Omdat foliedruk een bijzonder ingewikkeld proces is, zijn er een paar dingen waar je rekening mee moet houden. Mocht je hier vragen over hebben of advies over willen, dan staan we iedere werkdag van 9.00 -21.00 uur voor je klaar! Een paar do's en don'ts:

- Wil je voor de papiersoort linnen gaan, dan raden we sterk af om donkere kleurvlakken op je kaartje te drukken.

- We adviseren altijd een proefdrukje van je kaartje naar keuze te bestellen.

- Het lettertype met dunnen lijnen raden wij sterk af voor foliekaarten.

- Wil je graag een niet folie kaart bestellen met folie, mail ons eerst voor je gaat bestellen. Dan kunnen wij de kaart voor je omzetten en in je eigen account plaatsen.

- Alle illustraties die je op je kaart zet zonder een folie kleur te kiezen, worden ook gedrukt zoals ze op je kaart staan ( dus zonder folie ). Dus eerst laten omzetten door ons naar echt een folie bestand.

Wanneer worden mijn kaarten bezorgd?

Alle kaarten die je voor 18.00 uur bestelt, worden dezelfde dag nog gedrukt en verstuurd. Je ontvangt de kaarten dan de volgende dag. We zijn wel afhankelijk van PostNL. In het weekend worden er geen kaartjes gedrukt. Je bestelling wordt dan op maandag verstuurd. Op feestdagen wordt ook niet gedrukt, ze worden dan de eerstvolgende werkdag gedrukt en verstuurd. Let op! Geboortekaartjes met foliedruk ( goud, koper & zilver ) die hebben een levertijd van twee dagen. Omdat het proces voor het drukken met foliedruk een wat langer traject heeft kan het niet de volgende dag geleverd worden.

Ik woon in het buitenland. Kan ik dan ook bij Huis van "Mijn" bestellen?

Ja natuurlijk kan dat! Je betaalt dan wel extra verzendkosten. 

Welke enveloppen zitten er bij de kaartjes?

Je kunt voor de enveloppen uit heel veel verschillende kleuren kiezen: Hier kan je  de kleuren bekijken.

Kan ik ook andere lettertypes kiezen?

Je kunt standaard keuze uit veel soorten lettertypes. Heb je voorkeur voor een ander lettertype vraag het ons? Dan kunnen we daar naar kijken of we dat kunnen regelen. 

Ik wil graag een kaart naar mijn eigen wens laten aanpassen. Kan dat?

Ja natuurlijk kan dat! Het aanpassen van een bestaand ontwerp uit onze collectie qua lettertype, dessin of kleur is altijd mogelijk. Neem daarvoor even contact met ons op en samen maken we het kaartjes naar jouw persoonlijke wensen. Soms zijn hier kosten aan verbonden.

Ik wil graag een ontwerp op maat laten maken, kan dat?

Ja natuurlijk. Leuk zelfs! Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken en een prijsindicatie te krijgen. Meestal gaat het heel gemakkelijk: in overleg met jullie maken we een voorstel inclusief illustratie en lay-out op basis van jullie eigen ideeën en thema. Ook kunnen we suggesties/advies geven om een door jullie aangeleverde schets op een professionele wijze te realiseren.

Voor geboortekaartjes en trouwhuisstijlen op maat: Bestel een Eigen Ontwerp liefst zo’n 6 weken voor de datum, houd er rekening mee dat het helemaal op maat moet worden gemaakt en dat meer tijd kan kosten.

Ik heb zelf een leuke (clip-art) afbeelding gevonden. Kan ik die gebruiken?

Je kunt eigen (gevonden) afbeeldingen uploaden bij het onderdeel ‘afbeelding’ in de applicatie en plaatsen in je kaartje. Let er altijd wel even goed op of je de afbeelding ook mag gebruiken. Huis van "Mijn" is namelijk niet aansprakelijk als er een afbeelding gebruikt wordt waar andere mensen wellicht de rechten van bezitten. Dat risico is voor de gebruiker zelf. De afbeeldingen in onze bibliotheek zijn allemaal afgestemd met de ontwerpers ervan en kun je zonder problemen gebruiken.

Mijn kaartjes zijn nog niet geleverd?

Voor de verzending maken wij gebruik van PostNL. Als je de kaartjes op tijd besteld hebt, maar niet binnen de verwachte levertijd ontvangen, laat het ons direct weten via het contactformulier of stuur je een e-mail naar info@huisvanmijn.nl. Wij gaan dan gelijk achter je pakketje aan om ervoor te zorgen dat je het alsnog zo snel mogelijk in huis hebt.

Hoeveel kaarten heb ik nodig? Moet ik extra bestellen?

Je wil natuurlijk niemand vergeten. Dus maak op tijd een lijst van mensen die je een kaart wilt sturen. Zo kun je deze steeds aanvullen.

Voor geboortekaartjes: Wil je de mensen van de zwangerschapsgym ook een kaartje sturen? En de verloskundige, huisarts, het ziekenhuis? Hou er rekening mee dat ouders en schoonouders vaak een paar extra kaartjes vragen om uit te delen en om te bewaren. Als de lijst compleet is, tel je al je familieleden, vrienden, collega´s, relaties en buren bij elkaar op. Hier tel je nog 5 á 10 geboortekaartjes bij op. Misschien ben je toch nog iemand vergeten en je wil natuurlijk zelf ook een exemplaar! (Tip: lijst deze in!)

Ik wil graag enveloppen vooruit bestellen, kan dat?

Ja natuurlijk! De enveloppen kun je bestellen in het bestelproces door deze link te volgen. Wanneer je voor 18.00 uur hebt besteld en betaald, sturen we de enveloppen dezelfde dag nog weg.

Op de site kan je makkelijk een kaart met je eigen tekst opmaken en een proefdruk bestellen. Selecteer de kaart, vul je eigen tekst in, bekijk het voorbeeld en laat een proefkaartje afdrukken op de gewenste papiersoort. Je kan de eerste proefdruk voor €1,- inclusief verzendkosten bestellen, daarna betaal je de gewone stuks prijs per kaart. Ook handig als je twijfelt tussen verschillende papiersoorten verschillende lettertypes. Deze kaartjes worden automatisch opgeslagen in je persoonlijke profiel om later weer aan te kunnen passen.