November en december zijn de meest drukke maanden voor de pakketvervoerders. Wij produceren en overhandigen jouw order conform de aangegeven doorlooptijd, maar houd er rekening mee dat de verzending langer kan duren dan dat je van PostNL en/of DHL gewend bent.  Voor een actuele status kan je de track & trace van je order raadplegen (oplage >20 kaarten en/of enveloppen).
 

Bezorg en druk momenten voor Kerst 2021

Kerstavond - vrijdag 24 december

De orders die dag besteld worden voor 15.00u, worden nog verwerkt.

Alle orders die na 15.00u worden besteld, worden verwerkt

op maandag 27 december.

Klantenservice is kerstavond tot 16:00 bereikbaar. Dus niet tot 18:00 uur.

1e Kerstdag - zaterdag 25 december

Geen productie, geen verzending.

Er worden deze dag ook geen pakketten/post geleverd.

2e Kerstdag - zondag 26 december

Is als een reguliere zondag,

wij zijn dan dicht. Maandag 27 December worden alle orders weer gedrukt en verstuurd.

 
Wij kunnen je bestelling zoals je van ons gewend bent, op tijd versturen. Echter, vanwege het hoge aantal pakketten dat tijdens deze corona-crisis wordt besteld en de maatregelen die genomen moeten worden, staan PostNL en DHL onder erg hoge druk. Daarom kan je bestelling wat vertraagd zijn. We hopen op jullie begrip. Via de track en trace-code die je ontvangt (mogelijk met enige vertraging), kun je je bestelling volgen.

-------

Vragen? Stel ze gerust! Bel ons (085) 743 07 60 of vul het contactformulier in. ( info@huisvanmijn.nl ) Je krijgt altijd binnen 24 uur antwoord ( op Ma t/m Vr van 09:00 tot 18:00 ) Wil je terug gebeld worden? Vermeld dan je telefoonnummer op het contactformulier, met de vraag of wij je terug bellen. 

Let op! Helaas werkt het contactformulier niet altijd goed, en krijgen wij niet alle mailtjes binnen. Krijg je geen antwoord?...bel ons dan even! Excuus voor het ongemak.

Over welk onderwerp gaat de vraag?

Selecteer een onderwerp.*