Informatie over de bezorging

De proefdrukken van Huis van Mijn worden alleen bezorgd door PostNL. De proefdrukken passen door de brievenbus. Pakketjes met geboortekaartjes/enveloppen worden bezorgd door de pakketdienst van PostNL.

Alle bestellingen worden dus verzonden met de post en kunnen helaas niet opgehaald worden.

Deze postvervoerders dragen de uiterste zorg over jouw bestellingen. Echter, Huis van Mijn heeft geen invloed op de snelheid en juistheid van de bezorging. In het overgrote deel van de gevallen worden de bestellingen op tijd geleverd. Mocht het voorkomen dat dit niet geval is dan vernemen wij dit graag van je zodat we per omgaande actie kunnen ondernemen. Neem gerust contact op.

Wanneer wordt mijn bestelling bezorgd?

Voor al onze pakketbestellingen ( uitzondering goudfolie, stans en houten kaartjes en extra producten ) geldt: elke werkdag vóór 18.00 uur besteld = dezelfde dag nog gedrukt en verzonden. Normaal gesproken wordt op de eerstvolgende werkdag je bestelling bezorgd. Tijdens het bestellen heb je de mogelijkheid zelf de verzenddatum van je bestelling te kiezen. Proefdrukken gaan per reguliere post en worden dus door de postbezorger bij je bezorgd. Alle proefdrukken die voor 18.00 uur besteld worden dezelfde dag nog gedrukt en verzonden. Let op! De geboorte of trouwkaarten met foliedruk, stans kaarten, extra producten of een kaartje gedrukt op hout worden bezorgd met twee werkdagen. Het proces voor het drukken met goudfolie of het drukken op hout heeft een wat langer traject waardoor het niet mogelijk is om het gelijk de volgende dag te laten verzenden.

Wat is de levertijd voor foliekaarten, stanskaarten & extra producten?

De levertijd van de deze kaartjes en producten is als volgt:  voor 18:00 besteld ? dan dragen wij deze order binnen 2 werkdagen over aan de post. Profdrukken worden met de brievenbuspost bezorgd. Deze doet er in Nederlan 1-2 werkdagen over, naar Belgie kant dit tot 7 werkdagen duren. Je eindbestelling wordt in een pakket bezorgd. Paketten worden doorgaans binnen 1 dag nadat ze aan de post zijn overgedragen, bezorgd. Foliekaartjes worden alleen op werkdagen gedrukt. Dit betekent dat we met de volgende verzenddagen werken.

Op maandag t/m donderdag voor 18:00 uur besteld, dezelfde dag gedrukt, de volgende werkdag verzonden.

Op vrijdag t/mm zondag voor 18:00 uur besteld, maandag gedrukt, dinsdag verzonden.

Wat zijn de verzendkosten?

Bekijk de overige prijzen voor de producten op onze prijzenpagina.

NL/BE/DE tot 50 stuks         €3,95
NL/BE/DE vanaf 50 stuks    €4,95
Anders      tot 50 stuks         €11,95
Anders      vanaf 50 stuks    €14,95

Klachten over bezorging

Heb je een vraag over je pakket met kaartjes omdat ze er nog niet zijn? Neem contact met ons op per mail.
Een klacht over de bezorging van je proefdrukbestelling kun je altijd bij PostNL deponeren. Je kunt dat snel eenvoudig online doen via: www.postnl.nl/voorthuis/brieven/postbezorging

 

Direct verzenden

Hoe werkt het:

Stap 1   >
Maak je kaart

Stap 2   >
Kies voor directe vezending

Stap 3   >
Vul de adressen in

Stap 4   >
Kies de verzenddatum

Stap 5   >
Betaal met ideal of creditcard

Stap 6   >
Je kaartjes zijn onderweg!

Alleen maar knuffelen in je kraamtijd? Dat kan! Besteed het postzegels plakken aan ons uit en wij versturen je kaartjes rechtstreeks naar je familie en vrienden. Let op: onze verzendservice is niet bij alle kaartjes mogelijk het kan (nog) niet gecombineerd worden met onze extra producten zoals sluitzegels, houten figuurtjes , en ook is het nog niet mogelijk om losse Diy kaartjes of labels direct door ons te laten verzenden. Neem voor meer info contact met ons op.

1. Maak je kaart
Kies jouw favoriete kaartje en maak deze naar wens op. Tevreden? Ga dan naar het bestelproces. Je kunt nu ook het formaat, de papiersoort en de envelopkleur kiezen.

2. Kies direct verzenden
In het bestelproces vind je directe verzending naast de opties 'proefdruk bestellen' en 'thuis bezorgen'. Je kunt er ook voor kiezen om een deel van je bestelling direct te verzenden en een deel thuis te laten bezorgen. Beide bestellingen plaats je dan los van elkaar. De levertijd van de rechtstreeks verzonden kaartjes en de bestelling die je thuis laat bezorgen kan afwijken.

3. Vul de adressen in
Er zjn twee manieren om adressen toe te voegen. Dit kan handmatig of door het uploaden van een Excelbestand. Je kunt een geadresseerde handmatig toevoegen via de optie + Nieuw adres. Alle verplichte velden dienen ingevuld te worden. Vergeet niet het land in te vullen. Een foutje gemaakt? Geen zorgen, je kunt adressen gemakkelijk weer bewerken.

Adressen uploaden
Meerdere adressen kun je tegelijkertijd toevoegen via ons Excel-bestand. Dit is handig als je de adressen alvast van tevoren wilt verzamelen. De kolom 'Land' is ook een verplicht veld! Alle adressen moeten in het Nederlands geschreven worden en Engeland moet je noteren als 'Verenigd Koninkrijk. Sla de adressen op in je adresboek voor een later moment.

4. Kies je verzenddatum
Het is mogelijk om een verzenddatum te kiezen. De verwachte bezorgdatum wordt hierbij aan de rechterzijde aangegeven. We zijn hier echter wel altijd afhankelijk van de postbezorger. In Nederland wordt er op maandag geen brievenbuspost bezorgd.

5. Betaal met ideal of creditcard
Per ontvanger zijn de kosten € 1,25 (exclusief de kaartprijs). Deze prijs is als volgt opgebouwd:
- Postzegel (frankeerkosten Nederland tot 20 gram € 0,91)
- Kaart in envelop steken
- Etiket printen en plakken op de envelop
Directe verzending buiten Nederland < 20 gram is € 1,82.
De kaarten worden direct naar de geadresseerden verstuurd.
De factuur komt op eigen naam te staan.

6. Je kaartjes zijn onderweg!
De geboortekaartjes worden doorgaans binnen 1-2 werkdagen door PostNL bezorgd. We zijn hier echter wel altijd afhankelijk van de postbezorger. In Nederland wordt er op maandag geen brievenbuspost bezorgd. Je bestellingen worden opgeslagen in je account. Je kunt ze hier opnieuw bekijken of eventueel kaarten nabestellen.

Wist je trouwens dat het ook mogelijk is om een deel van je kaartjes zélf te verzenden en een deel via onze verzendservice te doen? Dat kan het beste door twee aparte bestellingen te plaatsen. Voor de directe verzending kies je in het bestelproces voor “direct verzenden”. Voor de overige kaarten die je op je eigen adres wilt ontvangen kun je de order apart plaatsen door in het bestelproces te kiezen voor ‘thuis ontvangen’.

Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Zij helpen je graag!

LET OP : De kaartjes kunnen niet afgehaald worden, alles gaat via verzending met de Post.