Huisvanmijn > Informatie over de bezorging

Informatie over de bezorging

De proefdrukken van Huis van Mijn worden alleen bezorgd door PostNL. De proefdrukken passen door de brievenbus. Pakketjes met geboortekaartjes/enveloppen worden bezorgd door de pakketdienst van PostNL.

Alle bestellingen worden dus verzonden met de post en kunnen helaas niet opgehaald worden.

Deze postvervoerders dragen de uiterste zorg over jouw bestellingen. Echter, Huis van Mijn heeft geen invloed op de snelheid en juistheid van de bezorging. In het overgrote deel van de gevallen worden de bestellingen op tijd geleverd. Mocht het voorkomen dat dit niet geval is dan vernemen wij dit graag van je zodat we per omgaande actie kunnen ondernemen. Neem gerust contact op.

Wanneer wordt mijn bestelling bezorgd?

Voor al onze pakketbestellingen ( uitzondering goudfolie ) geldt: elke werkdag vóór 18.00 uur besteld = dezelfde dag nog gedrukt en verzonden. Normaal gesproken wordt op de eerstvolgende werkdag je bestelling bezorgd. Tijdens het bestellen heb je de mogelijkheid zelf de verzenddatum van je bestelling te kiezen. Proefdrukken gaan per reguliere post en worden dus door de postbezorger bij je bezorgd. Alle proefdrukken die voor 18.00 uur besteld worden dezelfde dag nog gedrukt en verzonden. Let op! De geboorte of trouwkaarten met foliedruk worden bezorgd met twee werkdagen. Het proces voor het drukken met goudfolie heeft een wat langer traject waardoor het niet mogelijk is om het gelijk de volgende dag te laten verzenden.

Wat is de levertijd voor foliekaarten?

De levertijd van de foliekaartjes is als volgt: Foliekaartjes die voor 18:00 worden besteld, dragen wij binnen 2 werkdagen over aan de post. Profdrukken worden met de brievenbuspost bezorgd. Deze doet er in Nederlan 1-2 werkdagen over, naar Belgie kant dit tot 7 werkdagen duren. Je eindbestelling wordt in een pakket bezorgd. Paketten worden doorgaans binnen 1 dag nadat ze aan de post zijn overgedragen, bezorgd. Foliekaartjes worden alleen op werkdagen gedrukt. Dit betekent dat we met de volgende verzendagen werken.

Op maandag t/m donderdag voor 18:00 uur besteld, dezelfde dag gedrukt, de volgende werkdag verzonden.

Op vrijdag t/mm zondag voor 18:00 uur besteld, maandag gedrukt, dinsdag verzonden.

Wat zijn de verzendkosten?

Bezorging in Nederland en België is GRATIS bij een betselling vanaf  €25,-! Bekijk de overige prijzen op onze prijzenpagina.

Klachten over bezorging

Heb je een vraag over je pakket met kaartjes omdat ze er nog niet zijn? Neem contact met ons op per mail.
Een klacht over de bezorging van je proefdrukbestelling kun je altijd bij PostNL deponeren. Je kunt dat snel eenvoudig online doen via: www.postnl.nl/voorthuis/brieven/postbezorging

 

Prijscalculator ×

Kies een categorie

Soort kaart

Formaat

Papiersoort

Enveloppen

Aantal kaarten

Aantal enveloppen

Totaalprijs: